23/12/2022 24/12/2022 Ενόψει της επικείμενης Δεσποτικής Εορτής της Γεννήσεως του Χριστού ένα μουσικό οδοιπορικό πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γυμνού Δήμου Ερέτριας, στο πλαίσιο Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης παρουσίασης διαφόρων καλάντων από όλη την Ελλάδα. Τα κάλαντα απέδωσαν επιτυχώς το τμήμα της παραδοσιακής χορωδίας του Καλλιτεχνικού Ωδείου της ενορίας με την επίβλεψη...
Ενορίες : Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Γυμνού Ερέτριας
23 Δεκεμβρίου, 2022 - 21:56
Τελευταία ενημέρωση: 24/12/2022 - 2:12

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γυμνού Ερέτριας

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γυμνού Ερέτριας

Ενόψει της επικείμενης Δεσποτικής Εορτής της Γεννήσεως του Χριστού ένα μουσικό οδοιπορικό πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γυμνού Δήμου Ερέτριας, στο πλαίσιο Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης παρουσίασης διαφόρων καλάντων από όλη την Ελλάδα.

Τα κάλαντα απέδωσαν επιτυχώς το τμήμα της παραδοσιακής χορωδίας του Καλλιτεχνικού Ωδείου της ενορίας με την επίβλεψη και ποιμαντική μέριμνα του Πανοσ. Αρχιμανδρίτη Ρωμανού Μπασινά, εφημέριου του Ιερού Ναού και Διευθυντή του Καλλιτεχνικού Ωδείου, ο οποίος παρουσίασε το οδοιπορικό πρόγραμμα μέσα από την μουσική διαδρομή των παραδοσιακών καλάντων που απορρέουν από την παραδοσιακή αρμονία της χαρμοσύνου εορτής των Χριστουγέννων.

Μετά το πέρας της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης ο π. Ρωμανός ευχήθηκε εόρτια προς όλους τους συμμετέχοντες στην αποψινή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.

(Φωτογραφίες: Ελευθερία Κοκκάλα – Δημήτριος Πετρογιάννης)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων