03/10/2023 04/10/2023 Το Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» (ope.gr) αναμετέδωσε ζωντανά την ομιλία του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντος Εφραίμ με θέμα: «Η αγία γνώση» στην Ενορία του Αγίου Δημητρίου ομωνύμου Δήμου Αττικής και στο πλαίσιο των «ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ 2023».  Μετά την ομιλία ακολουθήσε Ενοριακό Αρχονταρίκι. Ο Γέροντας Εφραίμ συζήτησε με το ακροατήριο για θέματα...
Ενορίες : Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Δήμου Αγίου Δημητρίου Αττικής
03 Οκτωβρίου, 2023 - 19:15
Τελευταία ενημέρωση: 04/10/2023 - 12:58

Ο Γέροντας Εφραίμ Βατοπαιδινός στα «ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2023» (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ο Γέροντας Εφραίμ Βατοπαιδινός στα «ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2023» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» (ope.gr) αναμετέδωσε ζωντανά την ομιλία του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντος Εφραίμ με θέμα: «Η αγία γνώση» στην Ενορία του Αγίου Δημητρίου ομωνύμου Δήμου Αττικής και στο πλαίσιο των «ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ 2023».

Μετά την ομιλία ακολουθήσε Ενοριακό Αρχονταρίκι. Ο Γέροντας Εφραίμ συζήτησε με το ακροατήριο για θέματα ορθοδόξου πνευματικότητος. Η συζήτηση έγινε εντός του Ιερού Ναού.

Στη συνέχεια τελέστηκε Ιερά Κατανυκτική Αγρυπνία με λειτουργό και ομιλητή τον Γέροντα Εφραίμ. Έψαλλε ο χορός ψαλτών «Αντιφωνικόν Μέλος» υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτου κ. Γεωργίου Καμαριάρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2023»: Ο Γέροντας Εφραίμ μιλά για την αγία γνώση

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων