21/01/2019 21/01/2019 Εορτάστηκε με λαμπρότητα η μνήμη του Οσίου Αντωνίου του Μεγάλου και Καθηγητού της ερήμου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου στη Γεράνεια. Την παραμονή τελέσθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας από τους Ιερείς της Ενορίας, τους πρωτοπρεσβυτέρους π. Βασίλειο και π. Νέστορα. Πλήθος πιστών προσήλθαν, παρά τα χιόνια και τον παγετό, για να...
Ενορίες : Αγίου Αντωνίου Γεράνεια
21 Ιανουαρίου, 2019 - 11:38
Τελευταία ενημέρωση: 21/01/2019 - 11:40

Από την εορτή του Αγίου Αντωνίου στη Σιάτιστα (φώτο)

Διαδώστε:
Από την εορτή του Αγίου Αντωνίου στη Σιάτιστα (φώτο)

Εορτάστηκε με λαμπρότητα η μνήμη του Οσίου Αντωνίου του Μεγάλου και Καθηγητού της ερήμου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου στη Γεράνεια.

Την παραμονή τελέσθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας από τους Ιερείς της Ενορίας, τους πρωτοπρεσβυτέρους π. Βασίλειο και π. Νέστορα. Πλήθος πιστών προσήλθαν, παρά τα χιόνια και τον παγετό, για να λάβουν την χάρη του Αγίου.

 

 

Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής, Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019, εψάλη ο όρθρος και τελέστηκε πανηγυρικά η Θεία Λειτουργία.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας εψάλη ιερό μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των κεκοιμημένων Επισκόπων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, του κυρού Αντωνίου και του κυρού Παύλου.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων