23/10/2024 23/10/2024 Ο Πρόεδρος του κόμματος «Νίκη» Δημήτρης Νατσιός, ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Ηλίας Δροσινός, προϊστάμενος του Ιερού Ναού της Ζωοδόχου Πηγής Αθηνών και η ηθοποιός Θεοφανία Παπαθωμά φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «Επικαιρότητα» στο ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας Pemptousia FM με τη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024. Ο Πρόεδρος της «Νίκης», Δημήτρης Νατσιός, μίλησε με την ιδιότητα του...
23 Οκτωβρίου, 2024 - 20:17
Τελευταία ενημέρωση: 23/10/2024 - 20:18

Η εκπομπή «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» της 23ης Οκτωβρίου 2024 σε podcast

Διαδώστε:
Η εκπομπή «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» της 23ης Οκτωβρίου 2024 σε podcast

Ο Πρόεδρος του κόμματος «Νίκη» Δημήτρης Νατσιός, ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Ηλίας Δροσινός, προϊστάμενος του Ιερού Ναού της Ζωοδόχου Πηγής Αθηνών και η ηθοποιός Θεοφανία Παπαθωμά φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «Επικαιρότητα» στο ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας Pemptousia FM με τη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024.

Ο Πρόεδρος της «Νίκης», Δημήτρης Νατσιός, μίλησε με την ιδιότητα του εκπαιδευτικού για τις εθνικές εορτές και κατά πόσον εμπνέουν πια τους νέους στα σχολεία και αν παραδειγματίζονται από τις θυσίες των ηρώων μας.

Ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Ηλίας Δροσινός, προϊστάμενος του Ιερού Ναού της Ζωοδόχου Πηγής Αθηνών, μίλησε για τον ρόλο του κλήρου στους εθνικούς μας αγώνες και στην εμπόλεμη ζώνη.

Η ηθοποιός, Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία θα πρωταγωνιστήσει σε παράσταση για την Σοφία Βέμπο, μίλησε για τον ρόλο της Βέμπο το 40′ μέσα από την παράσταση που θα πραγματοποιηθεί από 28 Οκτωβρίου στο θέατρο «Βρετάνια» όπου θα αναβιώσει η πορεία της μεγάλης Ελληνίδας μέσα από τα τραγούδια της και θεατρικά κείμενα.

Ακούστε σε podcast ολόκληρη την εκπομπή «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» της Τετάρτης 23ης Οκτωβρίου 2024:

Η εκπομπή «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» μεταδίδεται κάθε Τετάρτη, στις 2:00 το μεσημέρι, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο Pemptousia FM.

Στην εκπομπή θα μπορείτε να ενημερώνεστε για γεγονότα που απασχολούν την κοινωνία, την Εκκλησία, την πολιτική, καθώς και γενικότερα τον παγκόσμιο χάρτη. Στην εκπομπή θα γίνεται επίσης ανασκόπηση στα γεγονότα της εβδομάδας με ρεπορτάζ, σχόλια, αναλύσεις και συνεντεύξεις.

Βρείτε όλες τις προηγούμενες εκπομπές σε podcast στον σύνδεσμο: epikairothta.castos.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων