15/01/2021 15/01/2021 Για το γεγονός ότι σε μια εποχή, κατά την οποία πολλοί επιλέγουν να είναι άθεοι, μια παρέα παιδιών επισκέφθηκε το μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ στην Εύβοια, για να ζητήσουν ένα θαύμα, μίλησε στην εκπομπή «Επικαιρότητα» ο Ηγούμενης της Μονής, Γέροντας Γαβριήλ.  Συγκεκριμένα, οι νεαροί παρακάλεσαν τον Όσιο για την ίαση του φίλου τους, Γιάννη, που...
15 Ιανουαρίου, 2021 - 16:04

Η «Επικαιρότητα» στην Πεμπτουσία με τη Μαρία Γιαχνάκη

Διαδώστε:
Η «Επικαιρότητα» στην Πεμπτουσία με τη Μαρία Γιαχνάκη

Για το γεγονός ότι σε μια εποχή, κατά την οποία πολλοί επιλέγουν να είναι άθεοι, μια παρέα παιδιών επισκέφθηκε το μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ στην Εύβοια, για να ζητήσουν ένα θαύμα, μίλησε στην εκπομπή «Επικαιρότητα» ο Ηγούμενης της Μονής, Γέροντας Γαβριήλ. 

Συγκεκριμένα, οι νεαροί παρακάλεσαν τον Όσιο για την ίαση του φίλου τους, Γιάννη, που έπεσε στη θάλασσα της Αμαρύνθου τα Θεοφάνεια, για να πιάσει τον σταυρό, και χτύπησε πολύ άσχημα στο κεφάλι και τον αυχένα του. 

Επίσης, καλεσμένη της Μαρίας Γιαχνάκη στην εκπομπή ήταν η Καθηγήτρια Παθολογίας, Λοιμωξιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), Κυριακή Κανελλακοπούλου, που μίλησε για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων