22/10/2024 22/10/2024 Από αύριο και κάθε Τετάρτη στο ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας μπορείτε να ακούτε και πάλι ζωντανά στις 2 το μεσημέρι ως και τις 3, την εκπομπή “Επικαιρότητα”, με την δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη. H εκπομπή μετά την ζωντανή της μετάδοση θα βρίσκεται στα podcast της πεμπτουσίας από όπου θα μπορείτε να την ακούτε και on demand. Αύριο...
22 Οκτωβρίου, 2024 - 14:25
Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2024 - 14:32

Πρεμιέρα την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου για την εκπομπή “Επικαιρότητα”, με τη Μαρία Γιαχνάκη

Διαδώστε:
Πρεμιέρα την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου για την εκπομπή “Επικαιρότητα”, με τη Μαρία Γιαχνάκη

Από αύριο και κάθε Τετάρτη στο ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας μπορείτε να ακούτε και πάλι ζωντανά στις 2 το μεσημέρι ως και τις 3, την εκπομπή “Επικαιρότητα”, με την δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη. H εκπομπή μετά την ζωντανή της μετάδοση θα βρίσκεται στα podcast της πεμπτουσίας από όπου θα μπορείτε να την ακούτε και on demand.

Αύριο Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, η εκπομπή με αφορμή την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου θα φιλοξενήσει τον Πρόεδρο της “Νίκης”, Δημήτρη Νατσιό, ο οποίος με την ιδιότητα του εκπαιδευτικού θα μιλήσει για τις εθνικές εορτές και κατά πόσον εμπνέουν πια τους νέους στα σχολεία και αν παραδειγματίζονται από τις θυσίες των ηρώων μας.

Τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Ηλία Δροσινό, προϊστάμενο του Ιερού Ναού της Ζωοδόχου Πηγής Αθηνών, ο οποίος θα μιλήσει για τον ρόλο του κλήρου στους εθνικούς μας αγώνες και στην εμπόλεμη ζώνη καθώς και την ηθοποιό, Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία θα πρωταγωνιστήσει σε παράσταση για την Σοφία Βέμπο και θα μιλήσει για τον ρόλο της Βέμπο το 40′ μέσα από την παράσταση που θα πραγματοποιηθεί από 28 Οκτωβρίου στο θέατρο Βρετάνια όπου θα αναβιώσει η πορεία της μεγάλης Ελληνίδας μέσα από τα τραγούδια της και θεατρικά κείμενα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων