30/11/2018 30/11/2018 Οποιαδήποτε απόφαση σχετικά με την αυτοκέφαλη εκκλησία στην Ουκρανία ληφθεί όσο ισχύει ο στρατιωτικός νόμος θα δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερη πολιτική ένταση στη χώρα, δήλωσε η Ουκρανική Ορθόδοξη Εκκλησία (UOC-MP) που πρόσκειται στο Πατριαρχείο της Μόσχας. Ο εκπρόσωπος της UOC-MP Βασίλι Ανισίμοφ δήλωσε στο Interfax ότι οποιαδήποτε απόφαση σχετική με την αυτοκεφαλία θα ήταν εγκληματική επί του παρόντος...
30 Νοεμβρίου, 2018 - 11:19

Αντιδράσεις από την UOC για την απόφαση του Φαναρίου

Διαδώστε:
Αντιδράσεις από την UOC για την απόφαση του Φαναρίου

Οποιαδήποτε απόφαση σχετικά με την αυτοκέφαλη εκκλησία στην Ουκρανία ληφθεί όσο ισχύει ο στρατιωτικός νόμος θα δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερη πολιτική ένταση στη χώρα, δήλωσε η Ουκρανική Ορθόδοξη Εκκλησία (UOC-MP) που πρόσκειται στο Πατριαρχείο της Μόσχας.

Ο εκπρόσωπος της UOC-MP Βασίλι Ανισίμοφ δήλωσε στο Interfax ότι οποιαδήποτε απόφαση σχετική με την αυτοκεφαλία θα ήταν εγκληματική επί του παρόντος καθώς στην χώρα έχει τεθεί σε ισχύ ο στρατιωτικός νόμος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων