22/11/2018 22/11/2018 Το Σωματείο «Παναγία Σουμελά» Θέρμης σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ποντίων Εκπαιδευτικών ανακοίνωσαν τη διεξαγωγή μαθημάτων ποντιακής διαλέκτου κάθε Τετάρτη (ώρα 19:30-21:30) στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Θέρμης. Το τμήμα θα διδάξει ο καθηγητής ποντιακής διαλέκτου Αριστείδης Ιορδανίδης. Θα τηρείται παρουσιολόγιο, προκειμένου να δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης έπειτα από την ολοκλήρωση...
22 Νοεμβρίου, 2018 - 17:36

Μαθήματα ποντιακής διαλέκτου στη Θέρμη Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Μαθήματα ποντιακής διαλέκτου στη Θέρμη Θεσσαλονίκης

Το Σωματείο «Παναγία Σουμελά» Θέρμης σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ποντίων Εκπαιδευτικών ανακοίνωσαν τη διεξαγωγή μαθημάτων ποντιακής διαλέκτου κάθε Τετάρτη (ώρα 19:30-21:30) στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Θέρμης.

Το τμήμα θα διδάξει ο καθηγητής ποντιακής διαλέκτου Αριστείδης Ιορδανίδης.

Θα τηρείται παρουσιολόγιο, προκειμένου να δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης έπειτα από την ολοκλήρωση του κύκλου μαθημάτων που θα διαρκέσουν συνολικά 100 ώρες.

Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 6936005602 (Αριστείδης Ιορδανίδης).

Φώτο: Από το πρώτο μάθημα ποντιακής διαλέκτου στη Θέρμη (φωτ.: Δημοτική Βιβλιοθήκη Θέρμης)

ΠΗΓΗ: pontos-news.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων