21/11/2018 21/11/2018 Την έναρξη των εργασιών του 31ου Πανελληνίου Συνεδρίου Χειρουργικής κήρυξε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.  Παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των κομμάτων που χαιρέτησαν στο συνέδριο καθώς και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Αμαρουσίου και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης με την ιδιότητα του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Επίσης ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας...
21 Νοεμβρίου, 2018 - 20:39
Τελευταία ενημέρωση: 21/11/2018 - 22:24

Έναρξη εργασιών 31ου Πανελληνίου Συνεδρίου Χειρουργικής

Διαδώστε:
Έναρξη εργασιών 31ου Πανελληνίου Συνεδρίου Χειρουργικής

Την έναρξη των εργασιών του 31ου Πανελληνίου Συνεδρίου Χειρουργικής κήρυξε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.  Παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των κομμάτων που χαιρέτησαν στο συνέδριο καθώς και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Αμαρουσίου και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης με την ιδιότητα του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Επίσης ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ καθώς και εκπρόσωποι ιατρικών συλλόγων.

 

Φώτο: eurokinissi

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων