28/11/2018 29/11/2018 Ξέσπασε διαμάχη του Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβροσίου με τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκο Ξυδάκη. Ο ιεράρχης ζητά από τον Νίκο Ξυδάκη να δώσει «αποδείξεις και ονόματα», σε σχέση με όσα είπε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» (στις 19 Νοεμβρίου) για τον φόβο των ιερέων έναντι της υπερεξουσίας των ιεραρχών,...
28 Νοεμβρίου, 2018 - 21:17
Τελευταία ενημέρωση: 29/11/2018 - 10:09

Διαμάχη Μητροπολίτου Καλαβρύτων με βουλευτή Σύριζα

Διαδώστε:
Διαμάχη Μητροπολίτου Καλαβρύτων με βουλευτή Σύριζα
Ξέσπασε διαμάχη του Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβροσίου με τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκο Ξυδάκη. Ο ιεράρχης ζητά από τον Νίκο Ξυδάκη να δώσει «αποδείξεις και ονόματα», σε σχέση με όσα είπε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» (στις 19 Νοεμβρίου) για τον φόβο των ιερέων έναντι της υπερεξουσίας των ιεραρχών, με αφορμή την συμφωνία Τσίπρα-Ιερώνυμου. Ο Σεβασμιότατος ζητά από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να δώσει άμεσα τα στοιχεία αυτά, αλλιώς απειλεί ότι θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη για την προάσπιση των δικαιωμάτων τους ως πολίτης, όπως υποστηρίζει. Στην έγκληση του ιεράρχη απάντησε με δήλωσή του ο Νίκος Ξυδάκης: «Ευτυχώς δεν είναι αυτό το πράγμα η Εκκλησία. Και ευτυχώς έχει περάσει ο καιρός του αναθέματος κατά του Ελευθερίου Βενιζέλου και των αφορισμών» σχολίασε.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων