13/01/2019 13/01/2019 Με ιδιαίτερη χαρά η Ιερά Μητρόπολη Μπραζαβίλ και Γκαμπόν παρουσιάζει το εγκόλπιο Ημερολόγιο 2019, το οποίο είναι αφιερωμένο στα επικείμενα εγκαίνια του νέου καθεδρικού Ναού Αγίου Δημητρίου Pointe-Noire. Την έκδοση επευλογεί διά Πατριαρχικού Γράμματος ο Μακαριώτατος Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ.Θεόδωρος Β’ και προλογίζει ο Σεβ. Μητροπολίτης Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ.Παντελεήμων. Ευγνώμονες...
13 Ιανουαρίου, 2019 - 12:06

Κυκλόφόρησε το Ημερολόγιο 2019 της Ι.Μητρ. Μπραζαβίλ

Διαδώστε:
Κυκλόφόρησε το Ημερολόγιο 2019 της Ι.Μητρ. Μπραζαβίλ

Με ιδιαίτερη χαρά η Ιερά Μητρόπολη Μπραζαβίλ και Γκαμπόν παρουσιάζει το εγκόλπιο Ημερολόγιο 2019, το οποίο είναι αφιερωμένο στα επικείμενα εγκαίνια του νέου καθεδρικού Ναού Αγίου Δημητρίου Pointe-Noire.

Την έκδοση επευλογεί διά Πατριαρχικού Γράμματος ο Μακαριώτατος Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ.Θεόδωρος Β’ και προλογίζει ο Σεβ. Μητροπολίτης Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ.Παντελεήμων.

Ευγνώμονες ευχαριστίες οφείλονται στον Σεβ. Μητροπολίτη Κινσάσας κ.Νικηφόρο για την διαμόρφωση και την ολοπρόθυμη παραχώρηση του εορτολογίου στην γαλλική γλώσσα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων