20/01/2019 20/01/2019 Στο Σύνταγμα κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία έγινε ρήψη δακρυγόνων από τις δυνάμεις της αστυνομίας. Καθώς πολλοί έτρεχαν για να τα αποφύγουν διότι η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική, ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε ένα μοναδικό σκηνικό. Ένας ρασοφόρος, με υψωμένο το χέρι του κατευθύνθηκε προς τις δυνάμεις των ΜΑΤ, που ήταν παρατεταγμένες μπροστά από...
20 Ιανουαρίου, 2019 - 17:05

Με υψωμένο το χέρι του κατευθύνθηκε προς τις δυνάμεις των ΜΑΤ

Διαδώστε:
Με υψωμένο το χέρι του κατευθύνθηκε προς τις δυνάμεις των ΜΑΤ

Στο Σύνταγμα κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία έγινε ρήψη δακρυγόνων από τις δυνάμεις της αστυνομίας. Καθώς πολλοί έτρεχαν για να τα αποφύγουν διότι η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική, ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε ένα μοναδικό σκηνικό.

Ένας ρασοφόρος, με υψωμένο το χέρι του κατευθύνθηκε προς τις δυνάμεις των ΜΑΤ, που ήταν παρατεταγμένες μπροστά από τη Βουλή, σαν να θέλει να… σταματήσει τα δακρυγόνα. Ο ρασοφόρος αρχικά κατευθύνθηκε προς το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και στη συνέχεια στο πλάι της Βουλής, ενώ τα χημικά έπεφταν ασταμάτητα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων