03/12/2018 03/12/2018 Η ειδησεογραφική πύλη iefimerida και ο συντάκτης Τρύφων Καϊσερλίδης ανέδειξαν, πριν από λίγες ημέρες, τον Ολλανδό κ. Γιόχαν Χούιμπερς, ο οποίος χρειάστηκε τέσσερα ολόκληρα χρόνια για να κατασκευάσει ένα αντίγραφο σε πραγματικό μέγεθος της Κιβωτού του Νώε, ενώ, τώρα, θέλει να πλεύσει ως το Ισραήλ για να αποδείξει την ύπαρξη του Θεού. Η παρουσία της,...
03 Δεκεμβρίου, 2018 - 16:43

Ξυλουργός έφτιαξε πιστό αντίγραφο της Κιβωτού του Νώε [εικόνες & βίντεο]

Διαδώστε:
Ξυλουργός έφτιαξε πιστό αντίγραφο της Κιβωτού του Νώε [εικόνες & βίντεο]

Η ειδησεογραφική πύλη iefimerida και ο συντάκτης Τρύφων Καϊσερλίδης ανέδειξαν, πριν από λίγες ημέρες, τον Ολλανδό κ. Γιόχαν Χούιμπερς, ο οποίος χρειάστηκε τέσσερα ολόκληρα χρόνια για να κατασκευάσει ένα αντίγραφο σε πραγματικό μέγεθος της Κιβωτού του Νώε, ενώ, τώρα, θέλει να πλεύσει ως το Ισραήλ για να αποδείξει την ύπαρξη του Θεού.

Η παρουσία της, μήκους 119 μέτρων (μεγαλύτερη από γήπεδο ποδοσφαίρου), ύψους πέντε ορόφων και κόστους περίπου 1,6 εκ. δολαρίων κιβωτού προσελκύει πλήθος επισκεπτών αφότου αγκυροβόλησε στον ποταμό Μάας στη νότια Ολλανδία το 2012.

 

 

Φώτο: ΑΡ/Peter Dejong

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων