24/01/2019 24/01/2019 Στο πλαίσιο των μαθημάτων «Η Εκκλησία κατά την Οθωμανική Κυριαρχία: Ιδεολογικά ρεύματα και συμμετοχή στα κινήματα του Γένους», (Γ΄εξ.) και «Οικουμενικό Πατριαρχείο. Ιστορία και Θεολογία» (Υ/Ε), (Γ΄εξ.), πραγματοποιήθηκε, κατά το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019, εκπαιδευτική επίσκεψη-ξενάγηση φοιτητών και φοιτητριών της Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας στη Βουλή των Ελλήνων.     Οι φοιτητές/φοιτήτριες ξεναγήθηκαν στην αίθουσα...
24 Ιανουαρίου, 2019 - 13:28

Οι ευέλπιδες θεολόγοι στη Βουλή (φώτο)

Διαδώστε:
Οι ευέλπιδες θεολόγοι στη Βουλή (φώτο)

Στο πλαίσιο των μαθημάτων «Η Εκκλησία κατά την Οθωμανική Κυριαρχία: Ιδεολογικά ρεύματα και συμμετοχή στα κινήματα του Γένους», (Γ΄εξ.) και «Οικουμενικό Πατριαρχείο. Ιστορία και Θεολογία» (Υ/Ε), (Γ΄εξ.), πραγματοποιήθηκε, κατά το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019, εκπαιδευτική επίσκεψη-ξενάγηση φοιτητών και φοιτητριών της Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας στη Βουλή των Ελλήνων.

 

 

Οι φοιτητές/φοιτήτριες ξεναγήθηκαν στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής και στην έκθεση «Ρήγας και Επανάσταση», που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της συμπλήρωσης των 220 χρόνων από τον θάνατο του Ρήγα Βελεστινλή.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων