23/11/2018 23/11/2018 Ο Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος μίλησε στον δημοσιογράφο κ. Δημήτρη Στρουμπάκο στον Ionion fm και στην εκπομπή Ραδιουργίες εκ προμελέτης. Περιγράφει λεπτομερώς τι συνέβη στην πρόσφατη Ιεραρχία, ενώ λέει ότι αργά ή γρήγορα θα φύγουν οι ιερείς από το δημόσιο. Επίσης σημειώνει ότι ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος δεν διεκόπη αλλά μίλησε αρκετή ώρα στο...
23 Νοεμβρίου, 2018 - 19:26
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2018 - 21:02

Ο Μητροπολίτης Καρπενησίου στον Ionion fm

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Καρπενησίου στον Ionion fm

Ο Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος μίλησε στον δημοσιογράφο κ. Δημήτρη Στρουμπάκο στον Ionion fm και στην εκπομπή Ραδιουργίες εκ προμελέτης. Περιγράφει λεπτομερώς τι συνέβη στην πρόσφατη Ιεραρχία, ενώ λέει ότι αργά ή γρήγορα θα φύγουν οι ιερείς από το δημόσιο. Επίσης σημειώνει ότι ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος δεν διεκόπη αλλά μίλησε αρκετή ώρα στο σώμα της Ιεραρχίας. Ακόμη τόνισε ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια να είμαστε διχασμένοι σήμερα ως έθνος γιατί οι γείτονές μας σήμερα μας απειλούν, ενώ πρόσθεσε ότι πολλές φορές οι Μητροπολίτες προκαλούν με την εμφάνισή τους. Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων