11/12/2018 11/12/2018 Η ουκρανική πρεσβεία στην Αθήνα, γιόρτασε με την καθιερωμένη δεξίωση τα 27 χρόνια ανεξαρτησίας της Ουκρανίας καθώς και τα «100 χρόνια της αποκατάστασης της ουκρανικής κρατικής υπόστασης», το βράδυ της Δευτέρας στην ελληνική πρωτεύουσα. Η εκδήλωση ξεκίνησε με τους εθνικούς ύμνους της Ελλάδας και της Ουκρανίας, συνεχίστηκε με τον χαιρετισμό του Ουκρανού πρέσβη στη χώρα...
11 Δεκεμβρίου, 2018 - 8:12

Ο Ουκρανός Πρέσβης για την αυτοκεφαλία

Διαδώστε:
Ο Ουκρανός Πρέσβης για την αυτοκεφαλία

Η ουκρανική πρεσβεία στην Αθήνα, γιόρτασε με την καθιερωμένη δεξίωση τα 27 χρόνια ανεξαρτησίας της Ουκρανίας καθώς και τα «100 χρόνια της αποκατάστασης της ουκρανικής κρατικής υπόστασης», το βράδυ της Δευτέρας στην ελληνική πρωτεύουσα. Η εκδήλωση ξεκίνησε με τους εθνικούς ύμνους της Ελλάδας και της Ουκρανίας, συνεχίστηκε με τον χαιρετισμό του Ουκρανού πρέσβη στη χώρα μας, Σέργκι Σουτένκο και ολοκληρώθηκε με χριστουγεννιάτικα τραγούδια που έψαλε χορωδία αποτελούμενη από γυναίκες της ουκρανικής κοινότητας στη χώρα μας.

Αναφερόμενος στις εξελίξεις με την ουκρανική Εκκλησία, είπε σήμερα που έχουμε αποκαταστήσει και υπερασπιστεί την ελευθερία της Ουκρανίας και προσέθεσε πως δεν υπάρχει λόγος να μην είναι η Αυτοκέφαλη Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας ισότιμη με άλλες αυτοκέφαλες ορθόδοξες εκκλησίες.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων