15/12/2018 15/12/2018 Προειδοποίηση για το ενδεχόμενο μαζικών διαδηλώσεων την ώρα διεξαγωγής του ενωτικού συμβουλίου των Ορθοδόξων Εκκλησιών της Ουκρανίας, εξέδωσε η αμερικανική πρεσβεία στο Κίεβο. “Το Σάββατο  15 Δεκεμβρίου, αναμένεται να διεξαχθεί στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας στο Κίεβο ψηφοφορία σχετικά με την αυτοκεφαλία της Ουκρανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας. Πλήθος κόσμου αναμένεται στην περιοχή. Συγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες...
15 Δεκεμβρίου, 2018 - 10:40

Προειδοποιήσεις από την αμερικανική πρεσβεία στο Κίεβο

Διαδώστε:
Προειδοποιήσεις από την αμερικανική πρεσβεία στο Κίεβο

Προειδοποίηση για το ενδεχόμενο μαζικών διαδηλώσεων την ώρα διεξαγωγής του ενωτικού συμβουλίου των Ορθοδόξων Εκκλησιών της Ουκρανίας, εξέδωσε η αμερικανική πρεσβεία στο Κίεβο.

“Το Σάββατο  15 Δεκεμβρίου, αναμένεται να διεξαχθεί στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας στο Κίεβο ψηφοφορία σχετικά με την αυτοκεφαλία της Ουκρανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας. Πλήθος κόσμου αναμένεται στην περιοχή. Συγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες αναμένονται επίσης και σε άλλα θρησκευτικού ενδιαφέροντος σημεία της χώρας” αναφέρει η πρεσβεία στην ιστοσελίδα της

Οι Αμερικανοί διπλωμάτες συμβουλεύουν τους πολίτες να αποφεύγουν συγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες, προσθέτοντας ότι τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια, πολλοί δρόμου θα είναι κλειστοί ενώ θα υπάρχουν περιορισμοί και θα διεξάγονται έλεγχοι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων