Επικαιρότητα
21 Ιανουαρίου, 2019

Σημερινές ομιλίες σε ναούς της Αθήνας

Διαδώστε:

Σήμερα Δευτέρα 21/01 θα γίνουν οι ακόλουθες ομιλίες: Στο παρεκκλήσιο του Αγίου Λουκά του Ιατρού που βρίσκεται στο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς, στις 20:00 θα τελεσθεί η Ακολουθία του Αποδείπνου και στη συνέχεια, θα γίνει ομιλία από τον π. Ιωάννη Παναγιώτου και τον π. Φανούριο Κατσαρό με θέμα «Αναζητώντας την αλήθεια».
Στη σχολή γονέων του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Ταμπουρίων στις 18:30 θα μιλήσει η παιδίατρος Κατερίνα Πανταζή για τον μητρικό θηλασμό.
Στη σχολή γονέων του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας Πειραιώς στις 18:00 θα μιλήσει η παιδοψυχολόγος Καλλιόπη Κόλλια με θέμα ‘Η ματαίωση των επιθυμιών μας και η κρίση ταυτότητας στην Ελλάδα της κρίσης. Υπάρχουν διέξοδοι;’.
Στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου-Αγίας Φωτεινής Υμηττού στις 18:00, ο Αρχιμ. Νεκτάριος Κωστάκης, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Ομπλού Πατρών θα αναπτύξει το θέμα «Γιόγκα, διαλογισμός ή προσευχή. Η ορθόδοξη Ησυχαστική Παράδοση και οι ανατολικές θρησκείες. Ομοιότητες και διαφορές».

Διαδώστε: