22/11/2018 22/11/2018 Η θωράκιση της πολιτικής και η ενίσχυση της κοινωνίας στο επίκεντρο των προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ για τη συνταγματική αναθεώρηση, τόνισε μεταξύ άλλων ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος μιλωντας στην ΕΡΤ 3. Ο κ. Τζανακόπουλος  εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη συνέχιση των συνομιλιών Εκκλησίας – κράτους ώστε να προχωρήσει ο εξορθολογισμός των...
22 Νοεμβρίου, 2018 - 8:27
Τελευταία ενημέρωση: 22/11/2018 - 8:37

Τζανακόπουλος: Δεν επιθυμούμε σύγκρουση με την Εκκλησία

Διαδώστε:
Τζανακόπουλος: Δεν επιθυμούμε σύγκρουση με την Εκκλησία

Η θωράκιση της πολιτικής και η ενίσχυση της κοινωνίας στο επίκεντρο των προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ για τη συνταγματική αναθεώρηση, τόνισε μεταξύ άλλων ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος μιλωντας στην ΕΡΤ 3. Ο κ. Τζανακόπουλος  εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη συνέχιση των συνομιλιών Εκκλησίας – κράτους ώστε να προχωρήσει ο εξορθολογισμός των σχέσεων των δυο πλευρών τονίζοντας πως η πολιτική απόφαση της κυβέρνησης δεν είναι η μετωπική σύγκρουση με την εκκλησία αλλά ο διάλογος και η συνεννόηση ώστε να γίνουν βήματα μπροστά.

« Ο κ. Μητσοτάκης λειτουργεί ως κακομαθημένο παιδί δεν έχει στόχο να κάνει αντιπολίτευση θέσεων η αρχών αλλά θέλει να υπονομεύσει όποια προσπάθεια θεσμικού εξορθολογισμού της κυβέρνησης» είπε σε άλλο σημείο ο κ. Τζανακοπουλος και υπογράμμισε πως βασικός στόχος της κυβέρνησης είναι να λύνει ιστορικές εκκρεμότητες, όπως εκείνη με την πΓΔΜ και την εκκλησία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων