26/09/2018 26/09/2018 Οι ανακοινώσεις της Ουκρανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας έρχονται σε αντίθεση με τις ουκρανικές παραδόσεις και πυροδοτούν εντάσεις, σχολίασε το υπουργείο Πολιτισμού του Κιέβου. “Οι ανακοινώσεις της Ιεράς Συνόδου της Ουκρανικής Εκκλησίας, μοιάζουν με προσπάθειες να δημιουργηθεί τεχνητή ρήξη, αντί για έναν ειρηνικό διάλογο, επιδοκιμάζοντας έτσι τις απεγνωσμένες προσπάθειες των Ρώσων να εμποδίσουν την ελεύθερη διαμόρφωση μιας...
26 Σεπτεμβρίου, 2018 - 12:48

Υπ. Πολιτισμού Κιέβου: Οι κινήσεις της εκκλησίας είναι ενάντια στις παραδόσεις

Διαδώστε:
Υπ. Πολιτισμού Κιέβου: Οι κινήσεις της εκκλησίας είναι ενάντια στις παραδόσεις

Οι ανακοινώσεις της Ουκρανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας έρχονται σε αντίθεση με τις ουκρανικές παραδόσεις και πυροδοτούν εντάσεις, σχολίασε το υπουργείο Πολιτισμού του Κιέβου.

“Οι ανακοινώσεις της Ιεράς Συνόδου της Ουκρανικής Εκκλησίας, μοιάζουν με προσπάθειες να δημιουργηθεί τεχνητή ρήξη, αντί για έναν ειρηνικό διάλογο, επιδοκιμάζοντας έτσι τις απεγνωσμένες προσπάθειες των Ρώσων να εμποδίσουν την ελεύθερη διαμόρφωση μιας ενιαίας τοπικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Ουκρανία” αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου.

Τονίζεται επίσης, “ότι οι προσπάθεις μελών της Ιεράς Συνόδου να εμποδίσουν το έργο αντιπροσώπων άλλων εκκλησιών και κυρίως των Εξάρχων του Οικουμενικού Πατριαρχείου είναι απαράδεκτες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων