Επικαιρότητα
28 Απριλίου, 2020

ΚΥΠΡΟΣ: Αύριο οι οριστικές αποφάσεις για την άρση των μέτρων

Διαδώστε:

Οριστικές αποφάσεις για τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων και την επανεκκίνηση της οικονομίας θα λάβει αύριο το Υπουργικό Συμβούλιο, δήλωσε σήμερα ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος της Κύπρου, Παναγιώτης Σεντώνας.

Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, για οριστικοποίηση της απόφασης για χαλάρωση των μέτρων για τον κορωνοϊό, ο κ. Σεντώνας ανέφερε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας άκουσε κατά τη σύσκεψη τις θέσεις, αλλά και τις απόψεις των μελών της επιστημονικής ομάδας, επί του πλάνου που ετοίμασε η αρμόδια Διυπουργική Επιτροπή, για τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων και την επανεκκίνηση της οικονομίας.

Την ίδια ώρα ακόμα 186 επαγγελματίες υγείας στηρίζουν με επιστολή τους ημερομηνίας 27/4/2020 προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την επιστολή που απέστειλαν  στον Πρόεδρο 152 επαγγελματίες υγείας στις 23/4/2020.

338 ιατροί, οδοντίατροι και άλλοι επαγγελματίες υγείας, ζητούν με επιστολή τους προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την επαναλειτουργία των εκκλησιών.

Διαδώστε: