23/08/2024 23/08/2024 Με την παρουσία των ποδοσφαιριστών του Παναργειακού, του τεχνικού επιτελείου με επικεφαλής τον προπονητή της ομάδας Γιώργου Βαζάκα και των μελών της διοίκησης της ομάδας του Άργους, πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο στο δημοτικό αθλητικό κέντρο Άργους, Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024.   Ο αγιασμός για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο βρίσκει την ομάδα...
23 Αυγούστου, 2024 - 21:45
Τελευταία ενημέρωση: 23/08/2024 - 21:47

Αγιασμός στον Παναργειακό για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο

Διαδώστε:
Αγιασμός στον Παναργειακό για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο

Με την παρουσία των ποδοσφαιριστών του Παναργειακού, του τεχνικού επιτελείου με επικεφαλής τον προπονητή της ομάδας Γιώργου Βαζάκα και των μελών της διοίκησης της ομάδας του Άργους, πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο στο δημοτικό αθλητικό κέντρο Άργους, Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024.

 

Ο αγιασμός για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο βρίσκει την ομάδα του Άργους στην Super League 2 , θέλοντας να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της ομάδας, Θανάσης Τσιώδρας, ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό τιμ μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς τονίζοντας ότι η διοίκηση θα είναι δίπλα τους σε ότι χρειαστούν.

Τον αγιασμό τέλεσαν οι ιερείς π. Γεώργιος Σελλής, πρόεδρος του ΙΣΚΕ και ο π. Βασίλειος Δέδες, με την ευχή για μια σεζόν με υγεία και νίκες.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων