Επικαιρότητα
09 Δεκεμβρίου, 2021

«Αγκαλιά γεμάτη Αγάπη»: Οι γιορτές της Παναγίας μέσα από τη ματιά του μικρού Ιωάννη

Διαδώστε:

«Αγκαλιά γεμάτη Αγάπη». Το 3ο βιβλίο της Χριστίνας Αμανατοπούλου-Ασπιώτη, για τις γιορτές της Παναγίας μας, από τη σειρά διαδραστικών Βιντεοβιβλίων «Ύμνοι στη Χαρά»!

Διάβασε, δες και άκου ταυτόχρονα… Μέρες μοναδικές ξημερώνουν κάθε χρόνο. Μέρες που μας θυμίζουν πως ένα μικρό κοριτσάκι άνοιξε την καρδιά του, μεγάλωσε την αγκαλιά του και τώρα χωράει όλον τον κόσμο! Ο Ιωάννης ταξιδεύει μέσα από τη μουσική και μαθαίνει τη θαυμαστή ζωή της Παναγίας μας.

Ένα βιβλίο που ήρθε να «αγκαλιάσει» τα παιδιά, τον νου, την καρδιά και την ψυχή τους και μέσα απ’ αυτήν την αγκαλιά να διαβάσουν, να ακούσουν και να δουν τις μεγαλύτερες Θεομητορικές εορτές.

Κείμενο και εικόνες εξιστορούν το πώς ένα μικρό παιδί βιώνει αυτές τις τόσο σημαντικές ημέρες, ενώ ταυτόχρονα εξηγούν τί γιορτάζουμε, εμπλουτίζοντας κάθε γιορτή με έναν χαρακτηριστικό ύμνο. Περιλαμβάνονται το ποιητικό και το μουσικό κείμενο των ύμνων, καθώς και εξήγησή τους στη νέα ελληνική. Μουσική ερμηνεία από την πολυμελή Παιδική και Νεανική Βυζαντινή Χορωδία «Ακαδημία Ψαλτικής Ειρμός».

Το βιβλίο περιέχει δραστηριότητες εμπέδωσης για τα παιδιά και προτάσεις για γονείς, εκπαιδευτικούς και κατηχητές.

Ένα βιβλίο γεμάτο αγάπη και τιμή για την Παναγία μας με ήχο, εικόνα και βίντεο!

– Ηλικίες: Από 6 ετών.

Δυνατότητα αναγραφής στο εξώφυλλο της Ιεράς Μητροπόλεως ή του Ιερού Ναού που θα το παραγγείλει, ώστε το βιβλίο να μπορεί να δοθεί και ως ευλογία στα παιδιά κατηχητικών ομάδων, κατασκηνώσεων κ.λπ.

Κεντρική διάθεση βιβλίου: Εκδόσεις Σαΐτη, τηλ. 210 34 76 090
Βίντεο YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=V1HLoTpzZJI
Aγορά online: https://eshop.saiti.gr/product/agkalia-gemati-agapi/
Διαδώστε: