22/03/2020 22/03/2020 «Κυριακή της Σταυροπροσκύνησης» σήμερα, αλλά η Θεία Λειτουργία τελέσθηκε κεκλεισμένων των θυρών λόγω των μέτρων για την εξάπλωση του κορονοϊού. Στον Ιερό Ναό Αγία Τριάδος Αγρινίου πολλοί ενορίτες βρέθηκαν στον προαύλειο χώρο της Εκκλησίας και άκουσαν τη Θεία Λειτουργία από το μεγάφωνο. Η εικόνα αυτή ωστόσο προβλημάτισε τις αστυνομικές αρχές που έσπευσαν στο σημείο κάνοντας...
22 Μαρτίου, 2020 - 13:33
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2020 - 13:54

Η Αστυνομία παρακαλούσε πιστούς να φύγουν από το προαύλιο Εκκλησίας

Διαδώστε:
Η Αστυνομία παρακαλούσε πιστούς να φύγουν από το προαύλιο Εκκλησίας

«Κυριακή της Σταυροπροσκύνησης» σήμερα, αλλά η Θεία Λειτουργία τελέσθηκε κεκλεισμένων των θυρών λόγω των μέτρων για την εξάπλωση του κορονοϊού.

Στον Ιερό Ναό Αγία Τριάδος Αγρινίου πολλοί ενορίτες βρέθηκαν στον προαύλειο χώρο της Εκκλησίας και άκουσαν τη Θεία Λειτουργία από το μεγάφωνο.

Η εικόνα αυτή ωστόσο προβλημάτισε τις αστυνομικές αρχές που έσπευσαν στο σημείο κάνοντας εκκλήσεις στους πιστούς να αποχωρήσουν ενώ το μήνυμα ηχούσε και από περιπολικό .

Οι ενορίτες ωστόσο ήταν αμετάπειστοι και τόνιζαν πως κρατούν τις αποστάσεις ασφαλείας.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων