26/06/2023 26/06/2023 Κατέρρευσε κτήριο 13ορόφων στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, με αποτέλεσμα αρκετοί άνθρωποι να έχουν εγκλωβιστεί κάτω από τα συντρίμμια. Στο σημείο έσπευσαν οι Αρχές, αναζητώντας επιζώντες.   Thirteen-storey building housing holidaymakers in Egypt collapses leaving numerous people buried under rubble https://t.co/Jeuf7QhPsJ pic.twitter.com/T6vEs6iJkx — Daily Mail Online (@MailOnline) June 26, 2023 #Alexandria building collapse: Rescue teams search...
26 Ιουνίου, 2023 - 15:46
Τελευταία ενημέρωση: 26/06/2023 - 15:51

Αίγυπτος: Κατέρρευσε πολυώροφο κτίριο στην Αλεξάνδρεια – Υπάρχουν εγκλωβισμένοι- Δείτε βίντεο

Διαδώστε:
Αίγυπτος: Κατέρρευσε πολυώροφο κτίριο στην Αλεξάνδρεια – Υπάρχουν εγκλωβισμένοι- Δείτε βίντεο

Κατέρρευσε κτήριο 13ορόφων στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, με αποτέλεσμα αρκετοί άνθρωποι να έχουν εγκλωβιστεί κάτω από τα συντρίμμια.
Στο σημείο έσπευσαν οι Αρχές, αναζητώντας επιζώντες.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το αιγυπτιακό Υπουργείο Υγείας, τουλάχιστον 4 άνθρωποι τραυματίστκαν από την κατάρρευση.
Σύμφωνα με το alarabiyanews, οι εγκλωβισμένοι κάτω από τα ερείπια φέρονται να είναι αρκετοί, μαζί με τους πελάτες και τους υπαλλήλους σούπερ μάρκετ που στεγαζόταν στο πολυώροφο κτίριο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το κτίριο κατέρρευσε το πρωί. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός, συγκεκριμένος αριθμός εγκλωβισμένων ατόμων.

Πηγή: briefingnews

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων