Επικαιρότητα
10 Αυγούστου, 2020

“Αν η Τουρκία επιχειρήσει το επόμενο βήμα, θα ματώσει”

Διαδώστε:

Ο βουλευτής Α΄ Αθηνών της ΝΔ, αν. Καθηγητή Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής Άγγελος Συρίγος, μιλάει σε εκδήλωση με Θέμα "Η προσπάθεια για την ενσωμάτωση της Θράκης δεν ήταν περίπατος", με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θράκης και την ενσωμάτωσή της στον εθνικό κορμό, στο πλαίσιο του "Money Show", την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Ο Ερντογάν κάνει επίδειξη σημαίας, ότι οι περιοχές αυτές του ανήκουν· πρόκειται για κανονική επιχείρηση που δεν αιφνιδιάζει, αλλά ταυτόχρονα κινείται οριακά στο σημείο Α της συμφωνίας Ελλάδας-Αιγύπτου, υποδηλώνοντας στη διεθνή κοινότητα ότι σέβεται τη συμφωνία δήλωσε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, στην εκπομπή GPS και στον Θάνο Σιαφάκα ο καθηγητής και βουλευτής της ΝΔ Άγγελος Συρίγος, κατά τη διάρκεια της σημερινής, κρίσιμης ημέρας των επικίνδυνων και προκλητικών κινήσεων του τουρκικού ερευνητικού Oruc Reis στο Αιγαίο.

Ο κ. Συρίγος είπε ακόμη ότι η Άγκυρα επιχειρεί έναν πόλεμο νεύρων. Αν η Τουρκία επιχειρήσει το επόμενο βήμα, όποια κι αν είναι η έκβαση, γνωρίζει ότι θα ματώσει, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, τονίζοντας ότι η Άγκυρα έχει ζυγίσει καλά και με απόλυτο τρόπο την ελληνική αποφασιστικότητα.

 

Διαδώστε: