13/11/2021 13/11/2021 Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, στον αρχαιολογικό Τύμβο του Μαραθώνα, η τελετή έναρξης του 38ου Μαραθωνίου Αθήνας. Ανάμεσα στους ομιλητές ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και ο δήμαρχος Μαραθώνα, Στέργιος Τσίρκας. Την εκδήλωση παρουσίασε ο Αλέξης Κωστάλας. Η λαμπαδηδρομία ξεκίνησε από τον ιστορικό χώρο του Τύμβου και κατέληξε στην αφετηρία του Μαραθωνίου,...
13 Νοεμβρίου, 2021 - 20:54
Τελευταία ενημέρωση: 13/11/2021 - 20:34

Αναμμένος ο βωμός δίπλα στην αφετηρία του Μαραθωνίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Αναμμένος ο βωμός δίπλα στην αφετηρία του Μαραθωνίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, στον αρχαιολογικό Τύμβο του Μαραθώνα, η τελετή έναρξης του 38ου Μαραθωνίου Αθήνας. Ανάμεσα στους ομιλητές ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και ο δήμαρχος Μαραθώνα, Στέργιος Τσίρκας. Την εκδήλωση παρουσίασε ο Αλέξης Κωστάλας.

Η λαμπαδηδρομία ξεκίνησε από τον ιστορικό χώρο του Τύμβου και κατέληξε στην αφετηρία του Μαραθωνίου, με τα 17 ζευγάρια να διανύουν τη διαδρομή των 5χλμ. κρατώντας την Ιερή Φλόγα, η οποία άναψε στο μέρος όπου το πρωί της Κυριακής (14/11, 09:00) είναι προγραμματισμένη η έναρξη του αγώνα.

Ο 4ος Ολυμπιονίκης του Τόκιο στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής και ο γιατρός Θεόδωρος Λουκόπουλος άναψαν τον βωμό δίπλα στην αφετηρία του Μαραθωνίου, που αύριο θα πλημμυρίσει από τους χιλιάδες δρομείς που θα συμμετάσχουν στον αγώνα. Δηλώσεις από τον Εμ. Καραλή και την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

Εξωτερική φώτο αρχείου

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων