17/07/2021 17/07/2021 Την ελπίδα ότι δεν θα υπάρξει συνέχεια στην προκλητική τουρκική ενέργεια στα χωρικά ύδατα της Κύπρου, όπου τουρκική ακταιωρός άνοιξε πυρ κατά σκάφους της Κυπριακής ακτοφυλακής, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σύμφωνα με τον οποίο έχουν ήδη ενημερωθεί για το συμβάν τόσο τα Ηνωμένα Έθνη όσο και η ΕΕ. Σε δηλώσεις του στη Λεμεσό, στα αποκαλυπτήρια...
17 Ιουλίου, 2021 - 10:44
Τελευταία ενημέρωση: 17/07/2021 - 10:45

Αναστασιάδης: “Ας ελπίσουμε ότι δεν θα κλιμακωθεί η κατάσταση”

Διαδώστε:
Αναστασιάδης: “Ας ελπίσουμε ότι δεν θα κλιμακωθεί η κατάσταση”

Την ελπίδα ότι δεν θα υπάρξει συνέχεια στην προκλητική τουρκική ενέργεια στα χωρικά ύδατα της Κύπρου, όπου τουρκική ακταιωρός άνοιξε πυρ κατά σκάφους της Κυπριακής ακτοφυλακής, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σύμφωνα με τον οποίο έχουν ήδη ενημερωθεί για το συμβάν τόσο τα Ηνωμένα Έθνη όσο και η ΕΕ.

Σε δηλώσεις του στη Λεμεσό, στα αποκαλυπτήρια της προτομής του ήρωα του 1974 Σπύρου Κυριάκου Πετούση, και κληθείς να σχολιάσει το νέο περιστατικό πρόκλησης είπε ότι «έχει ενημερωθεί η ΕΕ, έχουν ενημερωθεί τα ΗΕ και αντιλαμβάνομαι ότι πρόκειται για ένα περιστατικό πρόκλησης και πάλι. Ενδέχεται, ενόψει των μέτρων προστασίας του Τούρκου Προέδρου να υπερέβησαν τα εσκαμμένα, ας ελπίσουμε ότι δεν θα κλιμακωθεί η κατάσταση».

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων