05/12/2021 05/12/2021 Ο Mακαριώτατος έφτασε στην αποστολική νουντσιατούρα -όπου διαμένει ο παππάς- πριν από λίγο (19:00) συνοδευόμενος από τον Mητροπολίτη Φαναρίου Αγαθάγγελο και τον διευθυντή της φιλανθρωπικής εταιρείας της αρχιεπισκοπης «αποστολή» κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα. Νωρίτερα ο Πάπας τέλεσε την θεία Λειτουργία στο Μέγαρο Μουσικής. Παρέστη η ΠτΔ κ. Κατερίνα Σακελλαρόπουλου, εκπρόσωποι της κυβέρνησης και περίπου 2.500 πιστοί...
05 Δεκεμβρίου, 2021 - 19:09
Τελευταία ενημέρωση: 05/12/2021 - 19:24

Ανταποδοτική επίσκεψη από τον Αρχιεπίσκοπο στον Πάπα Φραγκίσκο

Διαδώστε:
Ανταποδοτική επίσκεψη από τον Αρχιεπίσκοπο στον Πάπα Φραγκίσκο

Ο Mακαριώτατος έφτασε στην αποστολική νουντσιατούρα -όπου διαμένει ο παππάς- πριν από λίγο (19:00) συνοδευόμενος από τον Mητροπολίτη Φαναρίου Αγαθάγγελο και τον διευθυντή της φιλανθρωπικής εταιρείας της αρχιεπισκοπης «αποστολή» κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα.

Νωρίτερα ο Πάπας τέλεσε την θεία Λειτουργία στο Μέγαρο Μουσικής. Παρέστη η ΠτΔ κ. Κατερίνα Σακελλαρόπουλου, εκπρόσωποι της κυβέρνησης και περίπου 2.500 πιστοί σε όλες τις αίθουσες του Μεγάρου.

Πηγή φωτογραφίας eurokinissi

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων