16/12/2020 16/12/2020 Δεν θα λειτουργήσουν τα εστιατόρια των ξενοδοχείων κατά την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Όπως τονίζεται: Θα επιτρέπεται μόνον η, στους διαμένοντες, υπηρεσία σερβιρίσματος στο δωμάτιο (room service). Εντός των προσεχών ημερών θα εκδοθεί...
16 Δεκεμβρίου, 2020 - 12:16
Τελευταία ενημέρωση: 16/12/2020 - 12:17

Απαγόρευση των ρεβεγιόν στα ξενοδοχεία

Διαδώστε:
Απαγόρευση των ρεβεγιόν στα ξενοδοχεία

Δεν θα λειτουργήσουν τα εστιατόρια των ξενοδοχείων κατά την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Όπως τονίζεται:

Θα επιτρέπεται μόνον η, στους διαμένοντες, υπηρεσία σερβιρίσματος στο δωμάτιο (room service).
Εντός των προσεχών ημερών θα εκδοθεί σχετική κοινή υπουργική απόφαση.
Είχε προηγηθεί η καταγγελία, του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων Γιώργου Καββαθά, ότι ξενοδοχείο σχεδίαζε ρεβεγιόν με μπουφέ για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Κάποια ξενοδοχεία «αξιοποίησαν» διάταξη που δίνει τη δυνατότητα λειτουργίας των εστιατορίων τους, για την εξυπηρέτηση των διαμενόντων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων