15/07/2023 15/07/2023 Το ιερό λείψανο της Αγίας Μαρίνας βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης 13 Ιουλίου στον ομώνυμο ιερό ναό του Ιμέρου στη Ροδόπη. Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, ο Δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών Ντίνος Χαριτόπουλος, αρχές, φορείς και εκατοντάδες πιστοί που προσήλθαν να προσκυνήσουν στην χάρη της. Μεταξύ αυτών και ένας νεαρός που η...
15 Ιουλίου, 2023 - 11:12
Τελευταία ενημέρωση: 15/07/2023 - 12:16

Από τη Σύρο στη Ροδόπη για να προσκυνήσει το ιερό λείψανο της Αγίας Μαρίνας

Διαδώστε:
Από τη Σύρο στη Ροδόπη για να προσκυνήσει το ιερό λείψανο της Αγίας Μαρίνας

Το ιερό λείψανο της Αγίας Μαρίνας βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης 13 Ιουλίου στον ομώνυμο ιερό ναό του Ιμέρου στη Ροδόπη. Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, ο Δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών Ντίνος Χαριτόπουλος, αρχές, φορείς και εκατοντάδες πιστοί που προσήλθαν να προσκυνήσουν στην χάρη της.

Μεταξύ αυτών και ένας νεαρός που η μεγάλη πίστη του τον έφερε από την Σύρο για να προσκυνήσει το ιερό λείψανο της Αγίας Μαρίνας και μετέβη από τον οικισμό Ιμέρου μέχρι την εκκλησία με τα γόνατα μεταφέροντας στην πλάτη του την εικόνα της Αγίας Μαρίνας, κάνοντας πράξη ένα προσωπικό του τάμα. O λόγος για τον Δημοσθένη Λιακόπουλο που όπως τόνισε είδε στον ύπνο του την Αγία Μαρίνα και έγινε καλά μετά από μεγάλο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Πηγή: briefingnews.gr

Διαβάστε επίσης: 

Υποδοχή τεμαχίου Ιερού Λειψάνου Αγίας Μαρίνης στον Ίμερο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων