Επικαιρότητα
01 Ιουνίου, 2024

Απονομή Διπλωμάτων του «Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού» του Πανεπιστημίου Sinergija, της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης

Διαδώστε:

Σε μία όμορφη και λαμπερή εκδήλωση, στις 31 Μαΐου 2024, πραγματοποιήθηκε η απονομή των Διπλωμάτων, του ακαδημαϊκού έτους 2023-2024, στους αποφοίτους του «Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού», του Πανεπιστημίου Sinergija, στην πόλη Bijeljina, της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης.

Στην εκδήλωση απηύθυναν λόγο ο Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Καθηγητής κ. Milenko Stanić, η Κοσμήτωρ κα. Marijana Prodanović, o Καθηγητής και υπεύθυνος «Έρευνας και Ανάπτυξης του Κέντρου» κ. Georgios Nektarios Lois, η Καθηγήτρια κα. Maja Veljković – Michos και απόφοιτοι.

Το «Ίδρυμα Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού» -διά του Διοικητικού Συμβουλίου, των Τακτικών και των Επιτίμων Μελών- εκφράζει τα εγκάρδια και ειλικρινή συγχαρητήρια για την λειτουργία του «Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού». Συγχαίρει το Πανεπιστήμιο Sinergija, τους Καθηγητές και τους αποφοίτους.

Το Ίδρυμα Εθνικού και Θρησκευτικού Προβηματισμού, συνδεόμενο ιδιαιτέρως με την Σερβία και την ακαδημαϊκή κοινότητα αυτής, στέκεται συνεπής αρωγός και της εν λόγω ακαδημαϊκής πρωτοβουλίας στην Σερβική Δημοκρατία της Βοσνίας. Άλλωστε το «Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού» έχει αδελφοποιηθεί με το  Ι.Ε.Θ.Π.

Ιδιαίτερης μνείας χρήζει το γεγονός της αγάπης που αποδεικνύουν προς τον ελληνισμό, σε κάθε ευκαιρία, οι πολίτες της Σερβικής Δημοκρατίας της Βοσνίας.

 

Διαδώστε: