10/11/2022 10/11/2022 Διάβημα, μέσω ρηματικής διακοίνωσης, επέδωσε στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών ο πρέσβης της Ελλάδας στην Άγκυρα, Χριστόδουλος Λάζαρης με αφορμή την άρνηση εισόδου στον Απόστολο Τζιτζικώστα στη Σμύρνη το περασμένο Σάββατο. Μετά την προφορική διαμαρτυρία του την ημέρα του περιστατικού, το ελληνικό ΥΠΕΞ επέδωσε χθες και γραπτώς το διάβημα στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών για την περιπέτεια...
10 Νοεμβρίου, 2022 - 11:08
Τελευταία ενημέρωση: 10/11/2022 - 11:25

Διάβημα στο τουρκικό ΥΠΕΞ από τον Έλληνα πρέσβη στην Άγκυρα για την άρνηση εισόδου στον Τζιτζικώστα

Διαδώστε:
Διάβημα στο τουρκικό ΥΠΕΞ από τον Έλληνα πρέσβη στην Άγκυρα για την άρνηση εισόδου στον Τζιτζικώστα

Διάβημα, μέσω ρηματικής διακοίνωσης, επέδωσε στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών ο πρέσβης της Ελλάδας στην Άγκυρα, Χριστόδουλος Λάζαρης με αφορμή την άρνηση εισόδου στον Απόστολο Τζιτζικώστα στη Σμύρνη το περασμένο Σάββατο.

Μετά την προφορική διαμαρτυρία του την ημέρα του περιστατικού, το ελληνικό ΥΠΕΞ επέδωσε χθες και γραπτώς το διάβημα στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών για την περιπέτεια που έζησε ο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων