16/11/2020 16/11/2020 Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο έφτασε σήμερα το απόγευμα στην Κωνσταντινούπολη, όπου αναμένεται να συναντηθεί με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ Βαρθολομαίο, στον δεύτερο σταθμό της περιοδείας του στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα της επίσκεψης του Μάικ Πομπέο στην Κωνσταντινούπολη δεν θα περιλαμβάνει συναντήσεις με Τούρκους κυβερνητικούς παράγοντες επιβεβαίωσε...
16 Νοεμβρίου, 2020 - 21:46
Τελευταία ενημέρωση: 16/11/2020 - 21:31

Έφτασε στην Κωνσταντινούπολη ο Μάικ Πομπέο

Διαδώστε:
Έφτασε στην Κωνσταντινούπολη ο Μάικ Πομπέο

Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο έφτασε σήμερα το απόγευμα στην Κωνσταντινούπολη, όπου αναμένεται να συναντηθεί με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ Βαρθολομαίο, στον δεύτερο σταθμό της περιοδείας του στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα της επίσκεψης του Μάικ Πομπέο στην Κωνσταντινούπολη δεν θα περιλαμβάνει συναντήσεις με Τούρκους κυβερνητικούς παράγοντες επιβεβαίωσε ανώτερος αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, λέγοντας ότι πρόκειται για μια σύντομη επίσκεψη που θα επικεντρωθεί σε θέματα θρησκευτικών ελευθερίων. Όπως εξήγησε ο αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ο Αμερικανός υπουργός θα συναντηθεί μόνο με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και άλλους δύο θρησκευτικούς ηγέτες στην Κωνσταντινούπολη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων