03/03/2022 03/03/2022 Ουκρανική αντιπροσωπεία έφτασε στην Λευκορωσία για τις διαπραγματεύσεις με τους Ρώσους, όπως αναφέρει το Ria Novosti. Όπως έγραψε στη σελίδα του στο τουίτερ ο Ουκρανός διαπραγματευτής Νταβίντ Αρακαμία, “τα βασικά θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι η άμεση κατάπαυση του πυρός, η ανακωχή, και η δημιουργία ανθρωπιστικών διαδρόμων για την εκκένωση αμάχων από κατεστραμμένα ή συνεχώς...
03 Μαρτίου, 2022 - 16:11
Τελευταία ενημέρωση: 03/03/2022 - 17:38

Ξεκίνησε ο 2ος γύρος διαπραγματεύσεων στην Λευκορωσία

Διαδώστε:
Ξεκίνησε ο 2ος γύρος διαπραγματεύσεων στην Λευκορωσία

Ουκρανική αντιπροσωπεία έφτασε στην Λευκορωσία για τις διαπραγματεύσεις με τους Ρώσους, όπως αναφέρει το Ria Novosti.

Όπως έγραψε στη σελίδα του στο τουίτερ ο Ουκρανός διαπραγματευτής Νταβίντ Αρακαμία, “τα βασικά θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι η άμεση κατάπαυση του πυρός, η ανακωχή, και η δημιουργία ανθρωπιστικών διαδρόμων για την εκκένωση αμάχων από κατεστραμμένα ή συνεχώς βομβαρδισμένα χωριά/πόλεις.

Το Ρωσικό ΥΠΕΞ θεωρεί ότι σήμερα μπορεί να υπάρξει ευτυχής κατάληξη των διαπραγματεύσεων και να επανέλθει η ειρήνη στο Ντονμπάς, μετά από 8 χρόνια πολέμου, όπως αναφέρει το Ria Novosti.


Το ΥΠΕΞ της Λευκορωσίας έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες από τον χώρο που θα διεξαχθούν οι διαπραγματεύσεις.

 

Πηγή φωτογραφίας: grtimes

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων