18/04/2023 18/04/2023 Μια οικογένεια Κυπρίων ομογενών βρίσκεται εγκλωβισμένη στο Χαρτούμ του Σουδάν, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Υπουργείου Eξωτερικών, Θεόδωρο Γκότση. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο «Μέρα Μεσημέρι» ο κ. Γκότσης τα μέλη της οικογένειας είναι καλά στην υγεία τους και παραμένουν στην οικία τους. Σημείωσε πως, είναι σε συνεχή επικοινωνία με την οικογένεια και...
18 Απριλίου, 2023 - 12:28

Εγκλωβισμένη στο Σουδάν οικογένεια Κυπρίων

Διαδώστε:
Εγκλωβισμένη στο Σουδάν οικογένεια Κυπρίων

Μια οικογένεια Κυπρίων ομογενών βρίσκεται εγκλωβισμένη στο Χαρτούμ του Σουδάν, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Υπουργείου Eξωτερικών, Θεόδωρο Γκότση.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο «Μέρα Μεσημέρι» ο κ. Γκότσης τα μέλη της οικογένειας είναι καλά στην υγεία τους και παραμένουν στην οικία τους.

Σημείωσε πως, είναι σε συνεχή επικοινωνία με την οικογένεια και δεν τίθεται θέμα επιστροφής τους στην Κύπρο. «Το κράτος είναι κοντά τους οτιδήποτε χρειαστούν», συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται ότι το Υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε χθες ταξιδιωτική οδηγία μέσω της οποίας συνιστά στους Κύπριους πολίτες να αποφεύγουν τα μη απολύτως αναγκαία ταξίδια στη χώρα αυτή.

Παράλληλα, συνιστάται στα άτομα που ήδη βρίσκονται στο Σουδάν να ενημερώνονται τακτικά για τις εξελίξεις μέσω των διεθνών και τοπικών ΜΜΕ, να αποφεύγουν περιττές μετακινήσεις και να τηρούν τα μέγιστα δυνατά μέτρα ασφαλείας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες: ,
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων