22/09/2020 22/09/2020 O πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κ. Κυριάκος Βελόπουλος είπε ότι «λυπήθηκε πολύ από την άγρια επίθεση» όπως την χαρακτήρισε «κατά της Ορθοδοξίας, με αφορμή το γεγονός ότι ο Κουμουτσάκος πήγε να κοινωνήσει». «Η Θεία Κοινωνία είναι ο ορισμός της πίστεως της Ορθοδοξίας. Είναι δικαίωμά σας να μην πιστεύετε, αλλά να τη λοιδορείτε και να την...
22 Σεπτεμβρίου, 2020 - 18:42
Τελευταία ενημέρωση: 22/09/2020 - 18:45

“Είναι ξεδιάντροπο να λοιδορείτε τη Θεία Κοινωνία”

Διαδώστε:
“Είναι ξεδιάντροπο να λοιδορείτε τη Θεία Κοινωνία”

O πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κ. Κυριάκος Βελόπουλος είπε ότι «λυπήθηκε πολύ από την άγρια επίθεση» όπως την χαρακτήρισε «κατά της Ορθοδοξίας, με αφορμή το γεγονός ότι ο Κουμουτσάκος πήγε να κοινωνήσει».

«Η Θεία Κοινωνία είναι ο ορισμός της πίστεως της Ορθοδοξίας. Είναι δικαίωμά σας να μην πιστεύετε, αλλά να τη λοιδορείτε και να την βρίζετε είναι ξεδιάντροπο. Δεν επιτρέπεται να παίζεις με τα μυστήρια της Εκκλησίας. Κατ’ εμέ ο Κουμουτσάκος καλά έκανε και πήγε να κοινωνήσει. Το λάθος ήταν ότι έβγαλε φωτογραφία», κατέληξε ο κ. Βελόπουλος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: ΕΡΤ/ΑΠΕ-ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων