23/09/2024 23/09/2024 Εις Γάμου Κοινωνία ήρθαν οι αγαπητοί και καλοί συνάδελφοι δημοσιογράφοι του OPE.GR Νίκος Ζαΐμης και Φωτεινή Σβετλάνα Λεβίτσκι. Το Μυστήριο του Γάμου τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Υπάτης, Καθέδρα της πάλαι ποτέ Μητροπόλεως Νέων Πατρών.  Μεγάλη ευλογία για το ζευγάρι ήταν η παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών ο οποίος και τέλεσε...
23 Σεπτεμβρίου, 2024 - 12:09
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2024 - 17:37

Εις Γάμου Κοινωνία τα δικά μας παιδιά Νίκος Ζαΐμης και Φωτεινή Σβετλάνα Λεβίτσκι (BINTEO – ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Εις Γάμου Κοινωνία τα δικά μας παιδιά Νίκος Ζαΐμης και Φωτεινή Σβετλάνα Λεβίτσκι (BINTEO – ΦΩΤΟ)

Εις Γάμου Κοινωνία ήρθαν οι αγαπητοί και καλοί συνάδελφοι δημοσιογράφοι του OPE.GR Νίκος Ζαΐμης και Φωτεινή Σβετλάνα Λεβίτσκι.

Το Μυστήριο του Γάμου τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Υπάτης, Καθέδρα της πάλαι ποτέ Μητροπόλεως Νέων Πατρών.

Μεγάλη ευλογία για το ζευγάρι ήταν η παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών ο οποίος και τέλεσε το Ιερό Μυστήριο.

Απευθυνόμενος στους νεονύμφους και εμφανώς συγκινημένος τόνισε «πώς σήμερα εδώ στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Υπάτης, συντελείται ένα θαύμα. Δύο αγαπητοί νέοι μένουν πιστοί στις παραδόσεις, πιστοί στις αξίες του Γάμου και της Εκκλησίας μας με το μυαλό και την καρδιά σας στον μεγάλο μας Ευεργέτη της ζωής τον Χριστό».

Συμμετείχαν άπαντες οι πατέρες της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αγάθωνος με προεστώτα τον Καθηγούμενο Αρχιμανδρίτη π. Γερμανό Γεντσίδη, και τους π. Αγάθωνα και π. Ιερεμία, ο ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας και αδελφός της Ιεράς Μονής Αγίας Λαύρας, Αρχιμανδρίτης π. Φιλάρετος Θεοδωρακόπουλος, ο ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος Αρχιμανδρίτης π. Ηρωδίων Ρίζος, ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Ηλίας Σπυρόπουλος, ο Αρχιδιάκονος της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος π. Νικόλαος Πολυζώης, και ο Διάκονος π. Άγγελος Παναγιωτόπουλος.

Συμπροσευχόμενος παρέστη ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Καραγιάννης.

Το Ιερό Αναλόγιο διακόνισαν οι ιεροψάλτες Νικόλαος Αλεξόπουλος, Δημήτριος Ηλιόπουλος και Γεώργιος Ευστρατιάδης.

Παράνυμφοι ήταν ο Απόστολος Ζαπαντιώτης, Σύμβουλος της Τ.Κ. Υπάτης και ο Δημήτριος Μπελογιάννης, Δημοσιογράφος.

Παρέστησαν επίσης ο Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος της Εστίας Θεολόγων Χάλκης και Φίλων αυτής, κ. Νικόλαος Ξεξάκης, οι Ομότιμοι Καθηγητές της Θεολογικής Σχολής Αθηνών κ. Νικόλαος Ολυμπίου και κ. Θωμάς Ιωαννίδης. Ακόμη, η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Υπάτης κ. Βασιλική Παπανάγνου, ο Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Κοντογεώργος, η Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού -Επιμορφωτικού Συλλόγου Υπάτης «Οι Αινιάνες» Μαρία Λαϊνά, η Πρόεδρος του Συλλόγου Υπαταίων «Ο Άγιος Ηρωδίων» κ. Ελένη Φωτιάδου και ο Διευθυντής του Εκκλησιαστικού Λυκείου – Γυμνασίου Λαμίας «Ο Άγιος Βησσαρίων» κ. Ιωάννης Ζαχαράκης.

Το Πρακτορείο «Ορθοδοξία», το οποίο υπηρετούν οι νεόνυμφοι, με ήθος, επαγγελματισμό και ιδιαίτερη αγάπη καθώς και όλο το «Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος ο Γραικός», εργαζόμενοι και διοικητικό προσωπικό τους ευχόμαστε κάθε ευλογία στην ζωή τους και η Παναγία να τους σκεπάζει και να τους ενισχύει σε κάθε βήμα τους.

Το παράδειγμα των δυο νέων είθε να εμπνεύσει κι άλλους νέους ώστε να τηρείται η παράδοση και να πλουτίζει η κοινωνία μας από υγιή ζευγάρια που μένουν πιστά στην αξία του Γάμου μέσα στην Εκκλησία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων