11/04/2024 12/04/2024 Την Κυριακή 14 Απριλίου, στις 11:30 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί στον ανδριάντα του Ελευθερίου Βενιζέλου στο Πάρκο Ελευθερίας της Λεωφόρου Βασ. Σοφίας στην Αθήνα, εκδήλωση μνήμης για την επέτειο θανάτου του Ελευθερίου Βενιζέλου. Την εκδήλωση διοργανώνουν το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος», η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων και η Παγκρήτιος Ένωσις...
11 Απριλίου, 2024 - 20:08
Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2024 - 0:16

Εκδήλωση μνήμης για την επέτειο θανάτου του Ελευθερίου Βενιζέλου στην Αθήνα

Διαδώστε:
Εκδήλωση μνήμης για την επέτειο θανάτου του Ελευθερίου Βενιζέλου στην Αθήνα

Την Κυριακή 14 Απριλίου, στις 11:30 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί στον ανδριάντα του Ελευθερίου Βενιζέλου στο Πάρκο Ελευθερίας της Λεωφόρου Βασ. Σοφίας στην Αθήνα, εκδήλωση μνήμης για την επέτειο θανάτου του Ελευθερίου Βενιζέλου.

Την εκδήλωση διοργανώνουν το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος», η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων και η Παγκρήτιος Ένωσις Αττικής.

Ομιλητής θα είναι ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων ενός λεπτού σιγή, ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και κρητικούς χορούς. Χαιρετισμούς θα απευθύνουν οι συνδιοργανωτές.

Κατεβάστε και δείτε τη σχετική πρόσκληση

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων