20/06/2020 20/06/2020 Λίγο μετά τη γνωστοποίηση της είδησης για την εκδημία της μητρός του ηγουμένου αρχιμανδρίτη της Ιεράς Συνοδικής και Σταυροπηγιακής Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής, Εφράιμ Παναούση, η οποία υπήρξε Ιεραπόστολος στην Αφρική, η Ορθόδοξη Επισκοπή Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας εξέφρασε τα συλλυπητήριά της με μια συγκινητική ανάρτηση στο facebook. «Αιωνία σου η μνήμη, μαμά...
20 Ιουνίου, 2020 - 13:04
Τελευταία ενημέρωση: 20/06/2020 - 13:03

Εκδημία Ιεραποστόλου Ζωής Παναούση – Τι έγραψαν στην Ουγκάντα

Διαδώστε:
Εκδημία Ιεραποστόλου Ζωής Παναούση – Τι έγραψαν στην Ουγκάντα

Λίγο μετά τη γνωστοποίηση της είδησης για την εκδημία της μητρός του ηγουμένου αρχιμανδρίτη της Ιεράς Συνοδικής και Σταυροπηγιακής Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής, Εφράιμ Παναούση, η οποία υπήρξε Ιεραπόστολος στην Αφρική, η Ορθόδοξη Επισκοπή Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας εξέφρασε τα συλλυπητήριά της με μια συγκινητική ανάρτηση στο facebook.

«Αιωνία σου η μνήμη, μαμά Ζωή», έγραψαν και αναφέρθηκαν τόσο στο έργο της ίδιας και την φιλόξενη καρδιά της, όσο και στον «αδελφό συνεργατη και αγαπητό σε όλη την Ουγκάντα» πατέρα Εφραίμ.

Δείτε την ανάρτηση, που καταλήγει ως εξής:

May your Memory be Eternal «Mama Zoi-Hospitable Mama of African Children».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων