30/12/2021 30/12/2021 Εκοιμήθη ο Πρωτοπρεσβύτερος Σωτήριος Παναγιωτόπουλος ο οποίος υπήρξε απόφοιτος της Ιεράς Θεολογικής Σχολής της Χάλκης. Η εξόδιος ακολουθία του θα τελεστεί την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου στις 2.30 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Ύπατο Θηβών. Σε ανακοίνωση της η Εστία Θεολόγων Χάλκης αναφέρει:  Με ιδιαίτερη θλίψη ανακοινώνεται η κοίμηση του ομογάλακτου...
30 Δεκεμβρίου, 2021 - 9:44
Τελευταία ενημέρωση: 30/12/2021 - 9:50

Εκοιμήθη ο Πρωτοπρεσβύτερος Σωτήριος Παναγιωτόπουλος

Διαδώστε:
Εκοιμήθη ο Πρωτοπρεσβύτερος Σωτήριος Παναγιωτόπουλος

Εκοιμήθη ο Πρωτοπρεσβύτερος Σωτήριος Παναγιωτόπουλος ο οποίος υπήρξε απόφοιτος της Ιεράς Θεολογικής Σχολής της Χάλκης. Η εξόδιος ακολουθία του θα τελεστεί την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου στις 2.30 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Ύπατο Θηβών.

Σε ανακοίνωση της η Εστία Θεολόγων Χάλκης αναφέρει: 

Με ιδιαίτερη θλίψη ανακοινώνεται η κοίμηση του ομογάλακτου αδελφού μας, Πρωτοπρεσβύτερου Σωτηρίου Παναγιωτόπουλου, την Τρίτη, 28/12/2021. Ο Θεός να κατατάξει την ψυχήν Του,”Εν σκηναίς δικαίων. Ο π. Σωτήριος,απόφοιτος της Σχολής του 1963, διετέλεσε Ιερέας και Δάσκαλος, στην Ιερά Μητρόπολη Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας, στην Κοινότητα και το Σχολείο του Αποστόλου Βαρνάβα,(Wood Green) του Λονδίνου, καθώς και Πρωτοπρεσβύτερος της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας.

Η εξόδιος ακολουθία του ομογάλακτου αδελφού μας θα τελεστεί την Παρασκευή 31/12/2021 και ώραν 2.30 μμ., είς τόν Ιερόν Ναόν του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο χωριό Ύπατο Θηβών, ο δε ενταφιασμός του, στο Κοιμητήριο του Υπάτου..

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων