Επικαιρότητα
25 Δεκεμβρίου, 2021

Εξεδήμησε μετά τον πατέρα του και ο π. Ιωάννης Δημητρόπουλος

Διαδώστε:

Κατέληξε σήμερα, ανήμερα των Χριστουγέννων, ο πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης Δημητρόπουλος μετά από μάχη που έδινε με τον κορωνοϊό, διασωληνωμένος στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα.

Αυτό είναι το δεύτερο πλήγμα στην οικογένεια του μακαριστού πατρός, καθώς λίγες μέρες πριν έφυγε από τη ζωή και ο πατέρας του, π. Βασίλης Δημητρόπουλος, εφημέριος στον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιώτισσας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ο π. Ιωάννης Δημητρόπουλος «έφυγε» μετά από μακρά νοσηλεία στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας». Η κατάσταση του ήταν σοβαρή από την αρχή, αλλά τελικά δεν κατάφερε να εξέλθει από τη ΜΕΘ, όπου βρισκόταν διασωληνωμένος.

Και οι δύο ιερείς φαίνεται πως ήταν ανεμβολίαστοι, ενώ από κορωνοϊό έχουν προσβληθεί και άλλα μέλη της οικογενείας τους.

Στο βίντεο βλέπετε τον υιό, π. Ιωάννη να ψάλει κεκλεισμένων των θυρών στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου και Αγίου Χαραλάμπους, όπου λειτουργούσε στην Κρύα Ιτεών Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, o 73χρονος πατέρας του ιερέως, είχε ένα πολυσχιδές έργο στην τοπική εκκλησία επί σειρά ετών, έχοντας δημιουργήσει το παρεκκλήσιο της Αγίας Άννης και το Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού.

 

Το δρόμο της ιεροσύνης ακολούθησαν και οι τρεις γιοι του, Ιωάννης, Γεράσιμος και Θεμιστοκλής.

Διαδώστε: