30/09/2024 30/09/2024 Σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων δηλώνει την επανασύσταση του Παραρτήματός της στα Ιωάννινα. Αναφέρεται ότι κατόπιν αιτήματος των Θεολόγων του Παρατήματος, συνήλθε το ΔΣ της ΠΕΘ και αποφάσισε παμψηφεί την υλοποίηση της παραπάνω πρότασης. Παρακάτω η ανακοίνωση: Αγαπητοί συνάδελφοι, Σας ενημερώνουμε ότι μετά από πρόταση των Θεολόγων του Παραρτήματός μας στα Ιωάννινα για...
30 Σεπτεμβρίου, 2024 - 17:54
Τελευταία ενημέρωση: 30/09/2024 - 16:44

Επανασύσταση Παραρτήματος των Θεολόγων της ΠΕΘ Νομού Ιωαννίνων

Διαδώστε:
Επανασύσταση Παραρτήματος των Θεολόγων της ΠΕΘ Νομού Ιωαννίνων

Σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων δηλώνει την επανασύσταση του Παραρτήματός της στα Ιωάννινα. Αναφέρεται ότι κατόπιν αιτήματος των Θεολόγων του Παρατήματος, συνήλθε το ΔΣ της ΠΕΘ και αποφάσισε παμψηφεί την υλοποίηση της παραπάνω πρότασης.

Παρακάτω η ανακοίνωση:

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι μετά από πρόταση των Θεολόγων του Παραρτήματός μας στα Ιωάννινα για επανασύσταση και λειτουργία του, συνήλθε το ΔΣ της Ενώσεως και αποφάσισε, παμψηφεί, την έγκριση της πρότασής τους και την ανασύσταση του Παραρτήματος Ιωαννίνων, υπό την Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων (ΠΕΘ).

Κατά συνέπεια, το Παράρτημα Ιωαννίνων επανεντάσσεται στα ανά την Ελλάδα λειτουργούντα Παραρτήματα της ΠΕΘ.

Σε συνέχεια των ανωτέρω, εγκρίθηκε, επίσης, η προταθείσα Τριμελής Επιτροπή Διοίκησης του Παραρτήματός μας ως εξής:

1. Τάτσης Ιωάννης, Πρόεδρος

2. Σιχλιμίρης Βασίλειος, Γραμματέας

3. Περούλη Αλίκη, Ταμίας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων