11/11/2021 12/11/2021 Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κ. Αντώνιος Οικονόμου παρέστη σήμερα, Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021, στις εκδηλώσεις για τα 109 χρόνια από την απελευθέρωση της Καστοριάς, ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης. Ο κ. Οικονόμου παρακολούθησε την επίσημη Δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Καστοριάς και στη συνέχεια, τον πανηγυρικό λόγο που εκφωνήθηκε, στον...
11 Νοεμβρίου, 2021 - 21:41
Τελευταία ενημέρωση: 12/11/2021 - 0:22

Επετειακές εκδηλώσεις για την Απελευθέρωση της Καστοριάς παρουσία ΓΓ ΥΠΕΘΑ

Διαδώστε:
Επετειακές εκδηλώσεις για την Απελευθέρωση της Καστοριάς παρουσία ΓΓ ΥΠΕΘΑ

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κ. Αντώνιος Οικονόμου παρέστη σήμερα, Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021, στις εκδηλώσεις για τα 109 χρόνια από την απελευθέρωση της Καστοριάς, ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Ο κ. Οικονόμου παρακολούθησε την επίσημη Δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Καστοριάς και στη συνέχεια, τον πανηγυρικό λόγο που εκφωνήθηκε, στον ίδιο χώρο. Ακολούθως, μετέβη στο Ηρώο Πεσόντων, όπου παρακολούθησε την επιμνημόσυνη δέηση και κατέθεσε στεφάνι.

Στην τελετή επίσης παρευρέθηκαν και κατέθεσαν στεφάνι, ο Βουλευτής Καστοριάς κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας, εκπρόσωπος της Βουλευτή Καστοριάς κ. Ολυμπίας Τελιγιορίδου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, ο Δήμαρχος της πόλης, ο Διοικητής 9ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας, καθώς και εκπρόσωποι λοιπών φορέων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων