10/11/2022 09/11/2022 Το πρωί της Τετάρτης, ο Αρχηγός της Κυπριακής Αστυνομίας, Στέλιος Παπαθεοδώρου, μετέβη στην Ιερά Αρχιεπισκοπή και υπέγραψε το Βιβλίο Συλλυπητηρίων για την εκδημία του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσοστόμου Β’.  Σε δηλώσεις του αμέσως μετά, ανέφερε ότι είχε πολύ καλή σχέση με τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο. «Η Εκκλησία χάνει ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο» τόνισε. Την ίδια στιγμή και...
10 Νοεμβρίου, 2022 - 7:09
Τελευταία ενημέρωση: 09/11/2022 - 11:33

Επί ποδός η Αστυνομία για το λαϊκό προσκύνημα και την Εξόδιο Ακολουθία του Αρχιεπισκόπου Κύπρου

Διαδώστε:
Επί ποδός η Αστυνομία για το λαϊκό προσκύνημα και την Εξόδιο Ακολουθία του Αρχιεπισκόπου Κύπρου

Το πρωί της Τετάρτης, ο Αρχηγός της Κυπριακής Αστυνομίας, Στέλιος Παπαθεοδώρου, μετέβη στην Ιερά Αρχιεπισκοπή και υπέγραψε το Βιβλίο Συλλυπητηρίων για την εκδημία του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσοστόμου Β’. 

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά, ανέφερε ότι είχε πολύ καλή σχέση με τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο. «Η Εκκλησία χάνει ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο» τόνισε.

Την ίδια στιγμή και απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τα μέτρα ασφαλείας ενόψει της κηδείας και των όσων προηγηθούν, ο Αρχηγός ανέφερε πως και στο λαϊκό προσκύνημα θα συνδράμει η Αστυνομία και στα της κηδείας.

«Είμαστε σε συνεχή συνεννόηση με την Αρχιεπισκοπή, θα συνδράμουμε και στην ασφάλεια των προσωπικοτήτων που θα επισκεφθούν την Κύπρο για τον σκοπό αυτό. Και μετέπειτα θα συνδράμουμε όταν θα διεξάγονται οι Αρχιεπισκοπικές εκλογές όπως πράττουμε πάντα» σημείωσε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων