18/12/2023 18/12/2023 Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας θα μεταβεί αύριο, Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023, στην Αλεξάνδρεια, όπου θα γίνει δεκτός από τον Μακαριώτατο Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρο Β’ στο Πατριαρχείο, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης στην Αίγυπτο. Νωρίτερα ο κ. Δένδιας θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Abdel Fattah Εl–Sisi στο Ανάκτορο Al...
18 Δεκεμβρίου, 2023 - 21:56
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2023 - 22:12

Επίσκεψη Νίκου Δένδια στον Πατριάρχη Αλεξανδρείας την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου

Διαδώστε:
Επίσκεψη Νίκου Δένδια στον Πατριάρχη Αλεξανδρείας την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας θα μεταβεί αύριο, Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023, στην Αλεξάνδρεια, όπου θα γίνει δεκτός από τον Μακαριώτατο Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρο Β’ στο Πατριαρχείο, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης στην Αίγυπτο.

Νωρίτερα ο κ. Δένδιας θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Abdel Fattah Εl–Sisi στο Ανάκτορο Al – Ittihadiya. Εν συνεχεία θα μεταβεί στο Υπουργείο Άμυνας στο Κάιρο, όπου θα συναντηθεί με τον Υπουργό Άμυνας της Αιγύπτου, Στρατηγό Mohamed Zaki.

Κατά τη συνάντηση των δύο Υπουργών θα συζητηθεί η περαιτέρω ενίσχυση της στρατηγικής αμυντικής συνεργασίας Ελλάδος – Αιγύπτου και θα ανταλλαγούν απόψεις για τις προκλήσεις ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας θα μεταβεί στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και στον Τάφο του Προέδρου Σαντάτ στο Κάιρο, όπου θα καταθέσει αντιστοίχως στέφανο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων