06/05/2022 06/05/2022 Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους την Πέμπτη 5 Μαΐου 2022 κατά τη διάρκεια επίθεσης στην πόλη Ελάντ του κεντρικού Ισραήλ, ενώ η χώρα γιόρταζε την 74η επέτειο από την ίδρυση του εβραϊκού κράτους, ημέρα που συμπίπτει με το τέλος των μουσουλμανικών εορτασμών της ‘Αιντ αλ-Φιτρ. Ένας τέταρτος άνθρωπος, θύμα της επίθεσης, νοσηλεύεται σε...
06 Μαΐου, 2022 - 13:34
Τελευταία ενημέρωση: 06/05/2022 - 14:33

Επίθεση στο κεντρικό Ισραήλ – Τουλάχιστον 3 νεκροί

Διαδώστε:
Επίθεση στο κεντρικό Ισραήλ – Τουλάχιστον 3 νεκροί

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους την Πέμπτη 5 Μαΐου 2022 κατά τη διάρκεια επίθεσης στην πόλη Ελάντ του κεντρικού Ισραήλ, ενώ η χώρα γιόρταζε την 74η επέτειο από την ίδρυση του εβραϊκού κράτους, ημέρα που συμπίπτει με το τέλος των μουσουλμανικών εορτασμών της ‘Αιντ αλ-Φιτρ.

Ένας τέταρτος άνθρωπος, θύμα της επίθεσης, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με τις ισραηλινές υπηρεσίες πρώτων βοηθειών Magen David Adom.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι το περιστατικό φαίνεται να είναι τρομοκρατική επίθεση.

Ο δήμαρχος της Ελάντ μιλώντας στο Κανάλι 12 της ισραηλινής τηλεόρασης κάλεσε τους κατοίκους να παραμείνουν μέσα στα σπίτια τους, ενώ οι υπηρεσίες ασφαλείας επιχειρούν στην περιοχή.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων σημειώθηκαν αιματηρές επιθέσεις στο Ισραήλ και βίαιες συγκρούσεις μεταξύ Παλαιστινίων και Ισραηλινών αστυνομικών.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέες ταραχές στην Ιερουσαλήμ: Οι πρωτοβουλίες Αμερικανών βουλευτών κατά των επιθέσεων εις βάρος Χριστιανών και η έκκληση του ΟΗΕ

Ιερουσαλήμ: Αντιδράσεις προκαλεί νέο σχέδιο τουριστικής ανάπτυξης

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων