18/08/2020 18/08/2020 Οι Τούρκοι φαίνεται να επιστρατεύουν κάθε μέσο προκειμένου να διατηρούν την κλιμακούμενη προκλητικότητα την οποία έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό. Τη φορά αυτή επιστράτευσαν τους χάκερ καθώς σήμερα το πρωί δέχτηκε επίθεση η ιστοσελίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Οι Tούρκοι ανάρτησαν μία φωτογραφία με το τουρκικό πλοίο Oruc Reis και έγραφαν το...
18 Αυγούστου, 2020 - 10:29
Τελευταία ενημέρωση: 18/08/2020 - 10:34

Επίθεση Τούρκων χάκερ σε Ελληνικές ιστοσελίδες

Διαδώστε:
Επίθεση Τούρκων χάκερ σε Ελληνικές ιστοσελίδες

Οι Τούρκοι φαίνεται να επιστρατεύουν κάθε μέσο προκειμένου να διατηρούν την κλιμακούμενη προκλητικότητα την οποία έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό.

Τη φορά αυτή επιστράτευσαν τους χάκερ καθώς σήμερα το πρωί δέχτηκε επίθεση η ιστοσελίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Οι Tούρκοι ανάρτησαν μία φωτογραφία με το τουρκικό πλοίο Oruc Reis και έγραφαν το εξής μήνυμα: “Έχουμε έναν στρατό που αγαπάει τον θάνατο και το μαρτύριο τόσο όσο αγαπάτε εσείς τον κόσμο #BlueHomeLand”.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Τούρκοι χάκαραν και την σελίδα του 424 Γ.Σ.Ν.Ε., καθώς και εκεί ανάρτησαν την συγκεκριμένη φωτογραφία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων