08/04/2019 08/04/2019 Το “θέμα το θεωρούμε λήξαν” δήλωσε ο π. Ζαχαρίας Αδαμάκης, πρόεδρος της Ένωσης Συνδέσμων Κληρικών της Εκκλησίας της Κρήτης, κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας. Μιλώντας στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και την Αγγελική Αναγνώστου, ο π. Αδαμάκης τόνισε: “Εμείς πλέον δεν ασχολούμαστε λόγω των ημερών με το θέμα. Αρκετά μας ταλαιπώρησαν τέσσερις μήνες τώρα....
08 Απριλίου, 2019 - 13:30
Τελευταία ενημέρωση: 08/04/2019 - 15:50

ΕΣΚΕΚ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μη μας ανακατεύουν σε πολιτικά παιχνίδια

Διαδώστε:
ΕΣΚΕΚ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μη μας ανακατεύουν σε πολιτικά παιχνίδια

Το “θέμα το θεωρούμε λήξαν” δήλωσε ο π. Ζαχαρίας Αδαμάκης, πρόεδρος της Ένωσης Συνδέσμων Κληρικών της Εκκλησίας της Κρήτης, κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας.

Μιλώντας στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και την Αγγελική Αναγνώστου, ο π. Αδαμάκης τόνισε: “Εμείς πλέον δεν ασχολούμαστε λόγω των ημερών με το θέμα. Αρκετά μας ταλαιπώρησαν τέσσερις μήνες τώρα. Να μην μας ανακατεύουν στα πολιτικά τους παιχνίδια”
Ερωτηθείς για τη φράση του υπουργού Παιδείας ότι όσοι δεν επιθυμούν τη συμφωνία “θα πρέπει να λογοδοτήσουν στην ιστορία” απάντησε: “Το ποιος θα λογοδοτήσει στην ιστορία θα το κρίνει ο λαός και θα το εκτιμήσει όταν έρθει η ώρα”.

Καταλήγοντας εξέφρασε την πικρία του για τις προφορικές συμφωνίες που είχαν γίνει λέγοντας ότι θα ήταν καλύτερα  η επίσημη εκκλησία, πριν κάνει συμφωνίες να λαμβάνει υπόψη  της τους χιλιάδες ανθρώπους που έχει από πίσω της και να μην προχωρά μόνη της σε συμφωνίες”.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων