25/03/2022 25/03/2022 Στον εορτάζοντα Νοσοκομειακό Ναό Ευαγγελιστρίας Τριπόλεως, τελέσθηκε την παραμονή της εορτής, η Ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού στην οποία χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τεγέας κ. Θεόκλητος. Με την εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και αειπαρθένου Μαρίας κορυφώνεται η θεία και θεϊκή πρόνοια του πανάγαθου Θεού για τη σωτηρία των ανθρώπων, και αυτό, φυσικά επιτυγχάνεται με το...
25 Μαρτίου, 2022 - 20:49

Εσπερινός Ευαγγελισμού στην Τρίπολη

Διαδώστε:
Εσπερινός Ευαγγελισμού στην Τρίπολη

Στον εορτάζοντα Νοσοκομειακό Ναό Ευαγγελιστρίας Τριπόλεως, τελέσθηκε την παραμονή της εορτής, η Ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού στην οποία χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τεγέας κ. Θεόκλητος.

Με την εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και αειπαρθένου Μαρίας κορυφώνεται η θεία και θεϊκή πρόνοια του πανάγαθου Θεού για τη σωτηρία των ανθρώπων, και αυτό, φυσικά επιτυγχάνεται με το χαρμόσυνο μήνυμα του αγίου Αγγέλου Γαβριήλ προς την Θεοτόκο και Παρθένο Μαρία.

Χ.Α. Μπίτας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων